Over ons

Welkom bij Virres

Welkom op onze website, waar we eersteklas diensten bieden voor makelaars! We zijn gespecialiseerd in het vastleggen van prachtige fotografie, het verstrekken van nauwkeurige energie labels en het nemen van tot op de millimeter precieze metingen. Of u nu een woning wilt verkopen, verhuren of presenteren, wij zorgen ervoor dat uw woning opvalt.

Ons team is toegewijd aan het leveren van professioneel en hoogwaardig werk, maar we weten ook hoe we een beetje plezier kunnen hebben onderweg! We geloven dat een professionele maar vriendelijke houding kan helpen bij het creëren van een meer plezierige en stressvrije ervaring voor onze klanten.

We zijn trots op ons werk en streven er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen. Bekijk onze website om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw vastgoedtransacties zo zorgeloos te laten verlopen.

Onze visie

Onze visie is om de toonaangevende serviceprovider te zijn voor Makelaardijen in Nederland. We willen ons onderscheiden door hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze focus ligt op het begrijpen van de behoeften van onze klanten en het bieden van oplossingen die hun verwachtingen overtreffen.

We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten, van het eerste contact tot het uiteindelijke resultaat. We willen de norm stellen voor kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid in onze branche. Door ons te concentreren op continue verbetering en innovatie, willen we ons bedrijf laten groeien en ons aanbod uitbreiden om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen.

Onze visie is om een duurzame en ontwikkelende onderneming te zijn die zich inzet voor het bieden van uitstekende diensten en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. We geloven dat door ons te concentreren op kwaliteit en klanttevredenheid, we ons doel kunnen bereiken en onze visie kunnen waar maken.

Jasmijnlint-22-05032023_110141
Celsiusstraat-4-04142023_132502
Admiraal-De-Ruyterlaan-95-02062023_150833
Jasmijnlint-22-05032023_110222
Jasmijnlint-22-05032023_110448
Sportlaan-14-05032023_102904

Onze missie

Onze missie is om makelaars te helpen hun verkoop te verhogen en de online presentatie van hun panden naar het volgende level te brengen. Dit kunnen wij doen door geweldige technologie in combinatie met goede fotograven.

Onze doelen

0 %
Meer appartementen gefotografeert
0 /5
Klant tevredenheid

Ons streven

Bij Virres zijn we trots op ons streven naar uitmuntendheid, innovatie en uitzonderlijke klantenservice.

Sepp Looze
Founder Virres

Wij helpen je graag

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.